CAREER OVERVIEW

Social Media Stagiaire - 40u


Unlike is een social media agency met de creatieve kracht van een reclamebureau (Natwerk), gecombineerd met de web wizardry van een digitaal bureau (Bravoure). Zoiets als Picasso en Einstein die een bedrijf beginnen.. een beetje.

We hebben een missie om merken zichtbaar te maken op alle mogelijke social platformen. Dat doen we door in-house producties van strategische content, in combinatie met analytisch vermogen om succes te kunnen garanderen. We uiten dit in vorm van always-on content en campagnes, inclusief de nodige funnel (advertentie) strategie. Met trots hebben we deze aanpak mogen uitvoeren voor merken als Yamaha, ARTIS, Decathlon, FEBO, Lebara, Xiaomi, Swapfiets en meer.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als dé social topper van Unlike ben jij onder andere verantwoordelijk voor de social kanalen van onze klanten. Je denkt na over hoe we volgers nóg meer kunnen inspireren en onze communities kunnen vergroten. Daarnaast ga jij samen met onze creatieven aan de slag om content te bedenken voor de verschillende kanalen en ben je betrokken bij de productie hiervan. Als dit is goedgekeurd, ben jij verantwoordelijk voor het plannen, plaatsen en adverteren van de content en analyseer en rapporteer je de geplaatste content. Want ja, wat moeten we zonder data? Daarnaast is er veel ruimte om aan te geven wat jij wil leren!

Profiel werknemer

Je hebt hbo werk- en denkniveau;
Je bent gek op social media (DUH);
Je bent beschikbaar voor een stageperiode van 5 maanden;
De Nederlandse taal kent geen geheimen voor jou (en de Engelse eigenlijk ook niet);
Je bent lekker sociaal;
Je bent stressbestendig;
Je bent pro-actief;
Je bent goed in plannen en analytisch ingesteld;
Kennis van Facebook Business Manager is een pré;

Wat bieden wij

Een uitdagende en gezellige stage bij een groeiend social media bureau in hartje Amsterdam;
Creatieve en jonge werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden;
Stagevergoeding van €300,- per maand;
Twee office dogs (gezellig!);

Reageren? Stuur een mail met je CV en motivatie naar jobs@unlike.nl!